Annons
Annons

Workspace update

STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_ViewSTIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Workspace_Details_2

Allt handlar om detaljer. Förvaringsskåpen från IKEA har fått handtag i vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö garveri. Läderflärp LoopSTIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Workspace_Detail_1 STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Details

En av två Frama lampsocklar som hänger över köksbänken. Älskar enkelheten i dessa.

Annons

Dagens bildskörd från vårt lilla Attefallshus. Jag kan verkligen njuta av att hänga här ute och fixa lite med än det ena, än det andra. Idag fick jag upp några fler lampor.

 

Sunday inspo from our little house. Today I´ve got some more lights installed. But above all I like to hang out here just for inspiration.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar