Annons
Annons

Worktop in place

STIL_INSPIRATION_Ateffalshuset_bänkskiva Silestone STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Bänkskiva_Silestone

Jag kände ett nästan overkligt glädjerus när bänkskivan kom på plats i vårt Attefallshus igår. Dels så känns det verkligen som ett stort steg mot färdigställandet (jag ska göra en ordentlig uppdatering när blandaren är på plats också…) och så känns valet av skiva så otroligt bra. Vi gick från tänkt betong till en skiva i kvartsgranit. Den här är Silestone Cygnus som påminner lite om kalksten. Den fungerar bra färgmässigt mot betonggolvet och den blanka ytan utgör en skön kontrast mot den ruffa putsen på väggarna.

Annons

Just nu pågår elinstallationer ute i det lilla huset, ytterligare ett steg mot färdigställandet. Och imorgon målar jag andra varvet med kalkfärg i badrummet.

Fortsättning följer…

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar