Annons
Annons

X-mas bling

The Christmas Eve took a different turn. But it was a cozy evening after all, and I got time for some reflections on style and stuff.

STIL_INSPIRATION_X-mas_Bling_DetailsNice stuff on the nice Melo stool Ash in my dressingroom. 

Julafton tog en lite annan vändning än planerat när min äldste son drabbades av vinterkräksjukan sent igår kväll. Usch vilken dålig julklapp och vad deppigt att vara kräksjuk på jul! Men tapper som han är har han vänt det till att det är tur att det är idag och inte på måndag när vi flyger till Lanzarote han och jag. Själv håller jag alla tummar och tår för att jag är motståndskraftig och inte mår pyton när det är dags att resa…

Annons

Vi blev i alla fall kvar hemma i soffan när resten av familjen drog på julfirande. Tacorester till Kalle blev en alternativ julupplevelse. Men faktiskt väldigt mysigt att få landa hemma utan måsten en hel dag. Tvättmaskinen har gått varm och jag har hunnit röja undan spår efter morgonens paketöppning. Jag känner att pulsen är på väg neråt. Gott så.

På bilden ovan skymtar en av morgonens fina klappar. En önskning om en ny plånbok från Filippa K gick i uppfyllelse. Inser trots min mättnad på ting att jag blir barnsligt glad av paket som innehåller saker som jag verkligen vill ha. Tack bästa!

Med lite extra tid på hemmaplan hann jag även med att dokumentera inredningen i vår nyinredda klädkammare. Så glad för att vi  tog beslut att uppdatera vår förvaringslösning där vilken även medförde en grandios utredning. Åtminstone en start på en sådan som jag avser ta vidare när vi går in i det nya året. Nystart=Utresning. Och eftertanke. Jag blir allt mer medveten om hur bra jag mår när jag har färre saker runt omkring mig. När det är lättare att hålla ordning. Lugnet som uppstår. Samtidigt älskar jag att inspireras av stil, såväl inom mode som inredning. Former och material i nya kombinationer.

Vad gäller min garderob så är jag dock rätt säker på vad jag gillar och behöver (jag trillade över ett av mina gamla inlägg på temat, här. Och ja, jag skriver under på dessa stilkort även idag) Ändå verkar den (garderoben) leva sitt eget liv. Jag ska göra en långsiktig plan och även satsa på klädvårdsattiraljer som underlättar att hålla älskade plagg i skick så att jag kan slita på dem längre. Lite av ett nyårslöfte så här en vecka i förväg… Finaste inspirationen hittar du här!

Här var min mood inför uppdateringen av vår walk-in-closet.STIL_INSPIRATION_moodbord_wardrobe_update-1-740x1001Återkommer med fler bilder från resultatet av vår inredning i klädkammaren och mina funderingar och steg mot en fungerande garderob…

Hoppas ni har en fin julafton och inte läser det här inlägget förrän en annan ledig mellandag! God Jul på er alla! Kramar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar