Annons
Annons

Yogamood

Jag önskar verkligen att jag skulle försättas i yogamood och komma över mitt motstånd till att göra något jag inte kan. Det verkar så härligt och jag inspireras något enormt av livsstilen, plaggen och detaljerna. Jag ska ge det en chans. Tror sannerligen min kropp och själ kan behöva det. Och visst inspireras man av dessa bilder och härliga kroppsoljor och dofter som kan försätta oss i rätt sinnesstämning. Härmed utmanar jag mig själv att ge yoga en chans innan året är slut.

Annons

Tar tacksamt emot tips om någon inspirerande – men opretentiös yogaklass för nybörjaren. Nära mig eller en kurs någonstans kanske?

Inspirational pics via Danish Yogamood.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar