Annons
Annons

Ypperlig at Artipelag

Some pics from yesterday´s press launch for the IKEA + HAY collaboration.

Igår premiärvisades kollektionen Ypperlig, Ikeas nya designsamarbete med danska Hay, på Artipelag utanför Stockholm. En drömmig location och som gjord för dessa möbler – eller om man ska se det tvärtom… En tidlös kollektion med ett starkt designmässigt uttryck i sin enkelhet. Jag och min kollega Anna hade fått äran att styla utställningen. Här är några bilder från igår. För fler inspirerande bilder kan du kika in här, hos Interior by Susan.

Annons

Brickborden är några av favoriterna ur kollektionen. 

För att bygga upp rumsligheten i den stora lokalen använde vi oss av IKEAs gavlar Ivar som vi klädde med plywood till skärmar och fondväggar och mattorna Osted som vi målade med snickerifärg. (d v s återanvändning av DIY tips som vi gjort för Livet hemma) Det var många som undrade om mattorna ingick i kollektionen – men dessa gör du alltså själv med en roller och lite färg.

Fler bilder och info om Ypperlig kommer på Livet hemma framöver! Nu ska jag återgå till dagens fantastiska bloggträff i Köpenhamn… Uppfylld av inspiration och mer kommer imorgon. Kika gärna in på Instagram för att följa #scandidesigntour2017

Hej Hay så länge!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (3)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar